Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Nieuwe eigenaar: Hart van 's-Gravenzande heeft enorme potentie

Door: Kees van Doorn

Gepubliceerd op: vrijdag 8 september 2017 09:28

Foto: Artist-impression-vogelvlucht-Hart-van-s-Gravenzande


Renpart Vastgoed uit Den Haag is de nieuwe eigenaar van winkelcentrum Hart van 's-Gravenzande. Volgens Hans-Olav de Wolf, algemeen directeur van Renpart Vastgoed, is de 'enorme potentie' van het project de reden van de aankoop. "We zijn onder de indruk van dit nieuwe centrumgebied en geloven in de toekomst van het winkelcentrum."

De formele overdracht vindt gefaseerd plaats. Het eerste gedeelte, waaronder de nieuwbouw van de fasen 1 en 2, de parkeerfaciliteiten en het in het winkelcentrum gelegen expeditiehof voor het laden en lossen van vrachtwagens, vond donderdag plaats. In de loop van 2018 volgt de formele overdracht van fase 3 van de nieuwbouw en 'het Schoenmakershuisje'.

Renpart Vastgoed beheert beleggingsinstellingen waarin door particuliere beleggers wordt deelgenomen. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een retail vastgoedportefeuille van ruim 150 miljoen euro opgebouwd.

De verkoop heeft inmiddels geleid tot vragen van GemeenteBelang Westland. Die wil van het college weten of de met bewoners en ondernemers gemaakte afspraken door de nieuwe eigenaar wel worden nagekomen. GBW vraagt zich ook af of de bouwer de investering die door de gemeente is gedaan, nu als winst heeft 'verzilverd'.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Banner Evides
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS