Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Nieuwe Jelger-film in première

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 14 november 2017 15:58


In totaal 800 schoolkinderen, verdeeld over twee voorstellingen, hebben dinsdag in WestlandTheater De Naald de première bijgewoond van de nieuwe film van Jelger de Goochelaar. Het is opnieuw een sinterklaasfilm met als titel 'Jelger de Goochelaar en de Sprookjestunnel'.

In de film gaat Sinterklaas een stukje wandelen in het bos, maar raakt daarbij verdwaald. Tijdens zijn zoektocht naar huis komt hij de Sprookjestunnel tegen. Nieuwsgierig kruipt hij de tunnel in en wordt vervolgens gevangen in de Sprookjeswereld. Aan Jelger de taak om Sinterklaas te bevrijden uit die wereld van prinsessen en schurken.

Koos van der Knaap
Bijzonder aan deze film is de deelname van de landelijk bekende acteur Koos van der Knaap, bij velen bekend als RET-chauffeur Karel van Dam in de tv-serie 'Toen Was Geluk Heel Gewoon'. Van der Knaap is geboren en getogen in Honselersdijk.

Op WOS TV is vanaf woensdag 15 november elke maandag en woensdag een nieuwe aflevering te zien van de zesdelige serie 'Jelger de Goochelaar en de Sprookjestunnel'.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS