Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Nieuwe kleedkamers MSV'71 officieel geopend

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 5 november 2018 11:04

Foto: WOS Media


Burgemeester Edo Haan van Maassluis heeft zaterdag het nieuwe kleedkamergebouw van voetbalvereniging MSV'71 officieel geopend. Op het complex in Maassluis-West staan nu acht nieuwe kleedkamers, waarvan twee extra grote. In het gebouw is ook een verzorgingsruimte en zijn er toiletten voor zowel mannen als vrouwen.

De nieuwe kleedkamers waren hard nodig. "De tien die we al hadden, stammen uit 1977 en hebben hun langste tijd gehad", zegt bestuurslid Martin van Zweden in het programma WOS Sport op WOS Radio. "Die gaan overigens niet weg. We gaan ze renoveren, waarna er in het oude gedeelte nog zes kleedkamers overblijven."

Voor de bouw van het kleedkamercomplex deed MSV'71 beroep op een nieuwe subsidieregeling, waarbij de gemeente 75 procent van het totale bedrag betaalt. "Wij zijn na VDL de tweede vereniging die hier gebruik van maakt", aldus Van Zweden. De gemeente betaalde op deze manier 383.250 euro. Het overige bedrag komt via sponsoring, maar ook de leden droegen hun steentje bij via onder meer speculaaspoppenverkoop en de jaarlijkse MSV'71 Megaweek.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS