Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

NL Doet in de regio

vrijdag 15 maart 2019 t/m za 16 mrt 2019
NL Doet in de regio

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart steken veel maatschappelijk betrokken mensen uit Westland, Maassluis en Hoek van Holland de handen uit de mouwen tijdens de vijftiende editie van NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds.

Met NLdoet stimuleert het Oranje Fonds jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving en zet hiermee vrijwillige inzet in de spotlights.

Ieder jaar verzetten honderdduizenden vrijwilligers tijdens NLdoet bergen werk. Dat is niet alleen leuk om te doen, maar organisaties hebben er daarna ook nog maandenlang plezier van. Het opknappen van een buurtspeeltuin, een workshop geven aan ouderen, het opknappen van een scoutinggebouw, droomdekentjes maken voor kinderen en het voorjaarsklaar maken van een tuin zijn een aantal van de tientallen klussen die dit jaar in de regio uitgevoerd kunnen worden.

Kijk op www.nldoet.nl voor alle leuke vrijwilligersacties in de buurt

wo 27 mrt 2019
Het Westlands Boekengala, op woensdag 27 maart in WestlandTheater De Naald, is een fantastisch feest voor liefhebbers...
vr 29 mrt 2019
In de Bibliotheek in Naaldwijk is op vrijdag 29 maart weer een editie van Bieb in Debat. Deze keer wordt er gepraat...
zo 07 apr 2019
Zondag 7 april vindt de Real Life game Tracing Thomas plaats in Fort1881 in Hoek van Holland. In deze 2,5 uur durende...
zo 21 apr 2019 t/m ma 22 apr 2019
Zondag 21 en maandag 22 april vindt de Real Life game Tracing Thomas plaats in Fort1881 in Hoek van Holland. In deze...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS