Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Nog drie tienerjongens aangehouden voor steekpartij 's-Gravenzande

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 20 januari 2020 15:11

Foto: Regio15


Er zijn de afgelopen dagen nog drie jongens aangehouden, omdat ze betrokken zouden zijn geweest bij een steekpartij in het Oranjepark 's-Gravenzande afgelopen donderdag. Daarbij raakte een 16-jarige jongen gewond. De aangehouden verdachten zijn een jongen van 14 uit Honselersdijk, een 15-jarige jongen uit 's-Gravenzande en een jongen van 16 uit Poeldijk.

Eerder werden er al twee meisjes van 13 en 14 jaar en een 16-jarige jongen uit Honselersdijk gearresteerd. De meisjes zijn inmiddels vrijgelaten, maar een van hen is nog wel verdachte in de zaak.

De arrestatie van de 15-jarige 's-Gravenzander was afgelopen zaterdag. De rechter-commissaris heeft inmiddels geoordeeld dat hij rechtmatig is aangehouden. Datzelfde oordeel had hij over de aanhouding van de 16-jarige Honselersdijker. De aanhouding van de twee jongens van 14 en 16 uit Honselersdijk en Poeldijk was maandagochtend.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS