Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Nog steeds geen punten voor handbalheren Quintus

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: zondag 4 november 2018 12:22


Het is de handbalheren van Wematrans/Quintus, die uitkomen in de BeNeLeague, wederom niet gelukt te winnen. Zaterdagavond verloren ze in het Eburons Dome in Tongeren (België) van Callant Tongeren.

De heren gingen goed van start: na 10 minuten spelen stonden de Heulenaren 2-5 voor. Daarna leek het team de kracht te verliezen en kwam het op achterstand. Met 20 minuten op de klok was de stand 9-7, ruststand was 16-7. In de tweede helft nam Tongeren de overhand en konden de handballers van Quintus het niet meer bijhouden. De wedstrijd eindigde in 33-19. Het is de zevende wedstrijd van het seizoen, Quintus heeft tot nu toe alles verloren en staat onderaan in de competitie. 

Handbaldames 
De dames van Quintus, die uitkomen in de eredivisie, hebben zaterdagavond wel gewonnen. In Sporthal ’t Hoge Vonder kwamen ze uit tegen DSDV Deurningen (Overijssel). De wedstrijd eindigde via een 11-20 ruststand in 23-40.

Alle uitslagen:
Dames
Eredivisie
Boer’n TrotsKaas/DSVD-HV Quintus 23-40 (11-20)

Tweede divisie B
Herpertz BEVO-WPK/Westlandia 22-20 (13-9)
Verburch-HABO’95 28-25 (17-13)
Bijzonderheid: eerste overwinning en punten Verburch in vijfde wedstrijd van het seizoen

Hoofdklasse D
Internos-WPK/Westlandia 2 (onbekend) 

Heren
Bene-League
Callant Tongeren-Wematrans/Quintus 33-19 (16-7)


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden aankondiging
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS