Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Nomineren Westlandse sporters kan weer

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 8 oktober 2019 15:21

Foto: WOS


De gemeente Westland heeft de aanmeldingsperiode voor de Westlandse Sportprijzen geopend. Tot 17 november kunnen mensen Westlandse sporters die uitblonken in hun discipline nomineren via de website van de gemeente.

De Westlandse Sportprijzen worden gehouden op 30 januari 2020 in WestlandTheater De Naald. Er zijn prijzen te winnen in zes categorieën: sporttalent, sportteam, sporters met een beperking, sportvrouw, sportman en sportcoach van het jaar 2019.

Alle inwoners kunnen Westlandse sporters nomineren die in de periode december 2018 tot en met november 2019 mooie sportprestaties hebben neergezet. Per categorie worden wel bepaalde voorwaarden gesteld, bijvoorbeeld winst op een NK, EK of WK. Bekijk alle voorwaarden op GemeenteWestland.nl/sportprijzen. Hier kun je jouw favoriete sporter ook aanmelden.Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS