Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Non, Weverling en PB Tec kanshebbers MKB award

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 7 oktober 2019 11:41

Foto: Rolf van Koppen - WorldStream winnaar 2018


Koffiebar Non Pop-up in de Hoofdstraat in De Lier, hoveniersbedrijf Weverling Groenproviders in Monster en de Maasdijkse toeleverancier van elektrotechniek PB Tec zijn dit jaar de drie kanshebbers voor de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Op 21 november wordt duidelijk wie de opvolger wordt van de winnaar van vorig jaar, het Naaldwijkse WorldStream.

Een jury onder leiding van Lars Boellaard heeft zich de afgelopen tijd over de aanmeldingen gebogen. Hierbij werd gekeken hoe bedrijven zich onderscheiden en wat hun marketingstrategie is. Er is onder meer beoordeeld op innovativiteit binnen de branche en dat heeft uiteindelijk deze drie nominaties opgeleverd.


In aanloop naar de uitreiking worden alle genomineerden uitgebreid geportretteerd op de WOS. Deze tv-uitzendingen zijn vanaf 29 oktober wekelijks te zien.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS