Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

OM eist acht jaar cel voor doden Maassluise cafébaas

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 25 november 2019 10:28

Foto: WOS Media


Een man uit Rijswijk moet als het aan het Openbaar Ministerie (OM) ligt acht jaar de gevangenis in, omdat hij een cafébaas uit Maassluis zou hebben gedood. Dat meldt mediapartner Omroep West. Volgens de officier van justitie heeft de verdachte zijn ex-schoonvader gewurgd en is hij schuldig aan doodslag.

Het slachtoffer werd in maart vorig jaar dood gevonden in het huis van zijn ex-schoonzoon in Rijswijk. Volgens de verdachte hadden de twee ruzie. De kroegbaas zou daarbij van een bed zijn gevallen, met de verdachte bovenop hem. Toen het slachtoffer werd gevonden was zijn tongbeen gebroken. Volgens het OM had hij ook letsel aan zijn hals.

Volgens de officier van justitie is het niet waarschijnlijk dat de Maassluizer is overleden door de val van het bed. "Waarschijnlijker is dat het letsel op de hals is veroorzaakt door samendrukkend geweld. De verdachte heeft de nek van het slachtoffer achterover getrokken terwijl hij zich probeerde los te trekken."

Geen bewijs
De Rijswijker ontkent zijn ex-schoonvader om het leven te hebben gebracht. Hij beweert dat hij werd geslagen en dat hij zich probeerde te verweren. Volgens zijn advocaat is er onvoldoende bewijs. "Cliënt moet worden vrijgesproken", zegt hij.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS