Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

OM in hoger beroep tegen 'tattookillers'

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 18 februari 2020 13:05


Het Openbaar Ministerie gaat in hoger beroep tegen de vrijspraak van de vier 'tattookillers'. Dat heeft het Openbaar Ministerie bevestigd aan mediapartner Rijnmond. Tegen de vier was een levenslange gevangenisstraf geƫist.

De mannen worden verdacht betrokken te zijn bij de dood van Onno Kuut (30). Zijn lichaam werd in 2009 gevonden in de duinen bij Hoek van Holland. Volgens justitie was er sprake van een afrekening in het criminele circuit.

Een van de vier verdachten, een 36-jarige man uit Schiedam, is nog altijd voortvluchtig. Hij droeg een enkelband vanwege een straf in een eerdere zaak, maar knipte deze door. In die zaak ging het om een mislukte liquidatie in Amsterdam. De drie andere verdachten zijn ook voor dat misdrijf veroordeeld.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS