Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Oma Stougie (85) is terug in De Kreek

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: vrijdag 18 oktober 2019 10:52

Foto: Signbiblio 1


Riek Stougie (85) is donderdag terug verhuisd naar verzorgingstehuis De Kreek in 's-Gravenzande. Eerder dit jaar moest zij na een delirium (acute verwardheid) in drie maanden zes keer verhuizen van ziekenhuis naar verpleeghuis, om vervolgens gescheiden van haar echtgenoot van 90 te wonen in Pijnacker. De familie slaakte een noodkreet, en met succes.

In het traject van verhuizingen heeft mevrouw twee keer in De Kreek gezeten, waar haar man die ook in 's-Gravenzande woont haar zelfstandig kon bezoeken. Toen daar geen plaats meer was en thuis wonen geen optie meer was, moest ze naar een verzorgingstehuis in Pijnacker. Meneer Stougie kon haar na 66 jaar huwelijk niet meer elke dag zien, wat zorgde voor groot verdriet bij de familie. 

De familie is erg blij dat oma weer in 's-Gravenzande woont. "Opa is er gisteren gelijk heen geweest op zijn scootmobiel", laat schoondochter Alike Stougie weten. De familie hoopt dat mevrouw Stougie snel weer opknapt. De verhuizingen hebben haar volgens de schoondochter geen goed gedaan. "Ze is wel achteruit gegaan, ze is behoorlijk depressief. Hopelijk is ze snel weer blij na deze laatste verhuizing."Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS