Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Omleidingen door werkzaamheden in Den Hoorn

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 29 november 2017 08:27

Foto: Dennis van Schie


Vanaf 11 december start groot onderhoud aan de Overgaagbrug in Den Hoorn. Vanwege de werkzaamheden krijgen busreizigers op de lijnen 32 en 37 van tot eind maart te maken met omleidingen. Daardoor moeten zij rekening houden met extra reistijd, zo meldt vervoerder Connexxion.

Het dek van de Overgaagbrug wordt aan beide zijden 90 centimeter verbreed en vervangen door een nieuw dek. Op de brug wordt een fietspad aangelegd. Ondanks inspanningen van de gemeente Midden-Delfland wordt de brug overigens niet verhoogd naar een doorvaarthoogte van 1.80 meter, zoals gewenst door watersportverenigingen.

Het werk maakt deel uit van de aanleg Zuidhoornseweg, de nieuwe verbindingsweg tussen de Reinier de Graafweg in Delft, de A4 en de Harnaschdreef. Behalve de verbreding van de brug, komt bij het bedrijventerrein Hooipolder een rotonde. Daar sluit de weg aan op de Harnaschdreef. Richting A4 gaat de weg met een brug over de Kalmoeskade en Ommedijk. Voor fietsers komt hier een tunnel. Voorbij de Harnaschwatering sluit de weg aan op de Woudse Knoop bij de A4.

De omleidingsroute van de bus gaat tijdens de werkzaamheden via de Hoornseweg. Daardoor vervallen de haltes Revalidatiecentrum, Reinier de Graaf Gasthuis en Schoolstraat. De vervangende haltes zijn RK Kerk, Hoornseweg en Westlandseweg.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS