Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Omloop van de Glazenstad gaat niet door

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 10 februari 2020 22:05

Foto: Archieffoto 2019 - Fred van der Ende


Het wielerevenement Omloop van de Glazenstad gaat dit jaar niet door. Dat heeft de organisatie maandagavond laten weten. "De Omloop krijgt in verband met bezuinigingen bij de politie te weinig begeleiding van de motorpolitie, waardoor wij de veiligheid van de renners niet kunnen garanderen", zo luidt de verklaring.

De 2020-editie van de koers, waarvan de finish ligt op de Vogelaer in Honselersdijk, zou op zondag 10 mei gehouden worden. De afgelasting heeft ook tot gevolg dat de afwachtingswedstrijd voor Nieuwelingen en Junioren-dames is geschrapt, net als het Open Westlands Kampioenschap voor basisleden.

"Wij hopen volgend jaar de 36e Omloop wel weer op de kalender te kunnen zetten, als we een beetje medewerking krijgen van de Politie en KNWU", aldus de organisatie.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS