Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Omstreden pand Veenakkerweg opengebroken

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: maandag 15 april 2019 15:19

Foto: Archieffoto WOS Media


Het bedrijfspand aan de Veenakkerweg in Den Hoorn dat vorige week is gesloten, is later in dezelfde week op meerdere plekken opengebroken. Dit laat burgemeester Arnoud Rodenburg van de gemeente Midden-Delfland weten in zijn weekboek. De ingangen van het pand zijn inmiddels weer verzegeld en de eigenaar van het gebouw is gewaarschuwd.

Het pand werd vorige week door de burgemeester gesloten vanwege een reeks incidenten die met criminele ondermijning te maken hadden. Er werd vorig jaar een inval gedaan in verband met motorbende Caloh Wagoh, die mogelijk een clubhuis had in het pand. Dit was niet het eerste incident op die plek, liet raadslid Ed Roeling destijds weten. "Al jaren is hier een ongewenste situatie. Er gebeurt hier van alles wat niet is toegestaan."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS