Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Omwonenden en winkeliers niet blij met werkzaamheden Lidl

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: vrijdag 11 januari 2019 12:56

Foto: De situatie waarover vragen zijn gesteld


Winkeliers en buurtbewoners ervaren flinke overlast van de bouw van supermarkt Lidl in winkelcentrum Steendijkpolder. Ze hebben het gevoel dat alles moet wijken voor het project, zo blijkt uit berichten die CDA Maassluis van omwonenden en ondernemers heeft ontvangen.

De fractie wil nu van het college van burgemeester en wethouders weten wat er precies aan de hand is en of het klopt dat er niet wordt gewerkt volgens de afspraken. Er zou ook onvoldoende gecommuniceerd zijn met de buurtbewoners over de wijzigingen in de plannen voor de werkzaamheden.

Het CDA stelt in de vragen aan het college dat de situatie in de omgeving van het nieuwbouwpand rommelig is. "Er ontbreken op diverse plekken hekken en er staan glas- en papiercontainers voor publiek gebruik binnen het bouwterrein", zo schrijven de christendemocraten,

Verder wil de partij weten of de oorspronkelijke grenzen van het bouwterrein aangehouden zijn. "Zo nee, wat gaat het college aan deze ongewenste situatie doen?" Het valt het CDA namelijk op dat het bouwterrein op het eerste gezicht ruim bemeten is.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS