Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Omwonenden Hertenlaan willen gesprek met gemeente

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 1 december 2019 12:52


Verontruste bewoners van de Hertenlaan en Hofstraat in Honselersdijk willen in gesprek met burgemeester, wethouders en raadsleden van de gemeente Westland over de mogelijke huisvesting van maximaal dertig arbeidsmigranten in een villa aan de Hertenlaan. Zij houden daarom dinsdagavond een bijeenkomst over dit onderwerp.

Het pand, een woonhuis dat voorheen ook een kantoorfunctie had, is in juni dit jaar verkocht aan een nieuwe eigenaar. Die heeft de afgelopen periode flink verbouwd, om de komst van arbeidsmigranten mogelijk te maken.


Omwonenden vinden dertig arbeidsmigranten echter te veel en vrezen voor de verkeersveiligheid, de leefbaarheid. Ook zeggen zij dat elders in dezelfde straat ook al een groot aantal arbeidsmigranten woont. De bewoners zijn echter vooral boos dat zij niet al in een vroeg stadium worden gehoord door de initiatiefnemer en de gemeente. 

De bijeenkomst wordt vanaf 20.30 uur gehouden in Café Bij 't Hof in de Hofstraat.

Overigens liet een woordvoerder van de gemeente vrijdag weten dat in de loop van komende week meer duidelijk wordt over de mogelijke huisvesting.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS