Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ondernemers Waterweggemeenten bundelen de krachten

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 19 september 2019 11:46

Foto: Voorzitter Chris Oerlemans en kwartiermaker Esther van der Velden


De drie grootste ondernemersverenigingen in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam gaan onder de naam 'de Riverboard' een nieuwe samenwerking aan met hun gemeenten, provincie, kennisinstellingen en maatschappelijke instellingen. Doel is om tot een effici├źnte en bestendige welvaartsgroei in de regio te komen.

Door de samenwerking met gemeenten is het streven dat nieuwe initiatieven sneller en soepeler kunnen worden uitgevoerd. Ook maakt de Riverboard zich hard voor nieuwe ondernemersmodellen, producten en diensten, nieuwe samenwerkingsvormen, de ontwikkeling en begeleiding van start-ups.

De eerste stap is inmiddels al gezet. Alle stichtingen in de drie gemeenten die bezig waren met verduurzaming zijn onder de vlag van de Riverboard samengebracht in een Green Business Club. Met gebundelde krachten en budgetten wordt gezamenlijk gewerkt aan implementatie van circulaire economie in de regio, verduurzaming van bedrijven(terreinen), duurzaam vervoer en mobiliteit en duurzame energiebesparing en -opwekking.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS