Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ondernemersvereniging komt met plan voor 'levendig' Honselersdijk

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 9 oktober 2018 17:34

Foto: De Dijkstraat in Honselersdijk via Google Streetview


De ondernemersvereniging van Honselersdijk overhandigt woensdag een plan voor een 'levendig en vitaal' dorp  aan burgemeester en wethouders van Westland. Dat liet bestuurslid Johan van der Meer dinsdagmiddag weten in de Dwars door de Regioshow op WOS Radio. Het college van B en W brengt een werkbezoek aan het dorp.

Het plan voorziet in eventuele nieuwbouw in Honselersdijk. "Veelal is het zo dat zo'n plan dat vanuit gemeente of woningcorporatie komt, maar dat is al een hele tijd niet het geval. Dus we hebben het heft in eigen hand genomen." Het plan wordt onder meer gesteund door MKB Westland. "We verwachten dat ze laaiend enthousiast in Naaldwijk aan het werk gaan."

Tijdens het collegebezoek wordt nog meer besproken. Zo moet het Moddermanplein opgeleukt worden, zijn er extra parkeerplaatsen nodig en moet er een bestemming gevonden worden voor het braakliggende stuk grond op het Voorhofplein. 

Volgens Van der Meer is het essentieel dat het college nu langskomt in Honselersdijk. "Er is een hele tijd niets gebeurd in Honselersdijk. We hebben in het verleden wel contact gehad met de gemeente, maar daar zat weinig regelmaat in. We verwachten dat dat nu gaat veranderen."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS