Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Onderzoek naar drugshandel in bedrijfspand in Wateringen

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 25 april 2019 13:32

Foto: District8


De doorzoeking van een bedrijfspand aan de Westlandseweg in Wateringen door de politie afgelopen dinsdagavond, blijkt onderdeel te zijn van een al langer lopend onderzoek naar criminelen die zouden handelen in verdovende middelen. Dat laat de politie donderdagmiddag desgevraagd weten.

In diverse panden waarin de huiszoekingen zijn gedaan, zijn ook daadwerkelijk grote hoeveelheden verdovende middelen aangetroffen. Verder zijn er zes auto's en een hoeveelheid geld in beslag genomen. Een woordvoerder van de politie kon niet zeggen waar de huiszoekingen precies hebben plaatsgevonden.

Wel is duidelijk dat er in totaal tien inwoners van Den Haag, in de leeftijd van 24-42 jaar, zijn aangehouden. Zes van hen worden vrijdag aan de rechter-commissaris voorgeleid. Een van hen is al bij de rechter-commissaris geweest en zit voor langere tijd vast. De overige drie zijn weer in vrijheid gesteld.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS