Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Onderzoek naar nachtelijke straatraces bij Dijkweg

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 10 mei 2019 00:25

Foto: Google Streetview


Bewoners van de Dijkweg in Honselersdijk, ter hoogte van de bloemenveiling, ervaren overlast van "straatraces met dure, snelle wagens" en vrezen voor een verkeersdrama. Burgemeester Arends van de gemeente Westland gaat direct een onderzoek instellen, beloofde hij donderdagavond in een commissievergadering van de gemeenteraad.

De races worden gehouden door bezoekers van het partycentrum dat op het terrein van de bloemenveiling is gevestigd. Er worden onder meer nachtelijke rondjes gescheurd over het veilingterrein en via de bruggen naar en vanaf de Dijkweg.

Er blijken sinds 1 januari negen meldingen van overlast bij de gemeente te zijn binnengekomen, waarvan zeven anonieme, zo meldde Arends in reactie op vragen van de fractie van Gemeentebelang Westland.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS