Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ontruiming bij verzorgingstehuis in Maassluis na brandmelding

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 1 januari 2019 12:34


Zestien kamers op de derde verdieping van verzorgingstehuis de DrieMaasHave aan de Stadsmolen in Maassluis zijn dinsdag aan het begin van de middag ontruimd. De brandweer heeft dit gedaan uit voorzorg omdat er een kleine brand zou zijn ontstaan na een kortsluiting.

De bewoners van de derde etage zijn elders in het gebouw ondergebracht. Het gaat om ongeveer dertig personen. De brandweer heeft uiteindelijk niet hoeven blussen, wel is de boel geventileerd. Niemand is bij het incident gewond geraakt. Vanwege de rookontwikkeling zijn er wel een aantal mensen nagekeken in de ambulance.

De brandweer zelf had trouwens ook pech op nieuwjaarsdag. Toen de hoogwerker namelijk weg wilde rijden van het terrein van de DrieMaasHave, reed het tegen een geparkeerde auto. Daarbij is het voertuig flink beschadigd geraakt en ook de hoogwerker zelf heeft wat krasjes en deukjes opgelopen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS