Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ooievaarsrun zaterdag weer toeterend door de regio

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 14 september 2018 17:45

Foto: Ooievaarsrun 2017 in s-Gravenzande Schermafbeelding YouTube Henri de Graaf


Wie zaterdag met de auto door Westland rijdt, moet rekening houden met enige vertraging. De Ooievaarsrun komt ook dit jaar weer luid toeterend door de regio. Ander verkeer zal op diverse plekken stil worden gezet, zodat de stoet kan passeren.

Tijdens de Ooievaarsrun rijden verstandelijk- en lichamelijk beperkte mensen mee in de cabine van vrachtwagens, brandweerwagens, ME-voertuigen en rolstoelbussen. De tocht wordt gereden in vier runs, met starts om 10.00, 11.30, 13.00 en 14.30 uur.

De tocht begint aan de Kerketuinenweg in Den Haag komt onze regio binnen op de Poeldijkseweg in Wateringen. Via de provinciale wegen in Poeldijk, Honselersdijk, Naaldwijk, 's-Gravenzande en wederom Naaldwijk keren de wagens over de Wippolderlaan weer terug naar Den Haag om te eindigen bij de Visafslag in Scheveningen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS