Archief
Theo van der Kraaij

Theo van der Kraaij

Ook dit jaar weer drive-in bioscoop in Maassluis

Ook dit jaar is er weer een drive-in bioscoop tijdens het Filmfestival Maassluis. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus kan er vanuit de auto worden gekeken naar Jurassic World: Fallen Kingdom en Green Book. Er is ook rekening gehouden met bezoekers die wandelend of op de fiets komen.

"Ondanks het slechte weer was de drive-In bioscoop vorig jaar op beide dagen uitverkocht. Dat succes willen we dit jaar herhalen", stelt organisator Guus Paalvast. De locatie van de drive-in bioscoop is gewijzigd en is dit jaar te vinden op het terrein nabij de rotonde aan Cornelis van der Lelylaan in de wijk Wilgenrijk. Daarnaast wordt er voor de overige vertoningen gebruik gemaakt van Grandcafé De Waker, Theater Koningshof en de Immanuëlkerk.

Het filmfestival start op woensdag 28 augustus met een quiz over filmmuziek in De Waker. Donderdag 29 augustus is Bohemian Rhapsody geprogrammeerd als openingsfilm. Verder is er ook weer ladies night op vrijdag 30 augustus met de film Magic Mike en zaterdag 31 augustus is er een vertoning van de regionale dramaserie De Terugkeer, die later dit jaar ook te zien zal zijn bij RTV Rijnmond.

Voor mannen is er zaterdag 31 augustus ook een men's night georganiseerd met de film Fight Club en kinderen kunnen zondag 1 september naar The Incredibles 2. De laatste film die vertoond wordt op zondag is Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

Categorieen:
Maassluis Cultuur