Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ook in Schiedam speciale 'corona-post' geopend

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zondag 22 maart 2020 17:29

Foto: Rijnmond


De Margriethal in Schiedam is vanaf nu een zogenoemde externe COVID-19-post. Patiënten uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam die ervan verdacht worden besmet te zijn met het coronavirus zullen voortaan daar naartoe worden verwezen om te worden onderzocht en behandeld. Het is geen test-locatie.

Mensen uit genoemde plaatsen die denken dat ze besmet zijn, moeten eerst de huisarts bellen, ook 's nachts en in het weekend. Die kan de hen dan doorsturen naar de nieuwe locatie in de Margriethal. Patiënten kunnen dus niet zonder afspraak naar de hal komen, zo weet mediapartner Rijnmond.

In de hal staan witte tenten waarin vermoedelijke coronapatiënten zullen worden onderzocht door een huisarts of assistente. De coronalocatie is opgestart om de huisartsenpraktijken in de regio coronavrij te houden, zodat 'normale' patiënten in de praktijken behandeld kunnen blijven worden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS