Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ook Velo trekt zich terug uit Westland Cup

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 13 mei 2019 07:56

Foto: Archieffoto


De zondagselectie van voetbalvereniging Velo heeft zich dit weekeinde teruggetrokken uit de Flynth Westland Cup. De Wateringers zouden komende dinsdag in de kwartfinale spelen tegen Westlandia-zondag, maar dat duel gaat nu dus niet door.

Velo geeft aan te kampen met personele problemen. Om die reden speelde de ploeg zondag in de competitiewedstrijd in de eerste klasse tegen Olympia met een groot aantal jeugdspelers in de basis.

De zondagploeg van Westlandia is automatisch door naar de halve finale, waarin het speelt tegen de zaterdagtak van de vereniging.

Vierde ploeg
Velo is na Loosduinen, Maasdijk en Schipluiden de vierde ploeg die zich terugtrekt uit het toernooi. De organisatie achter de Flynth Westland Cup is allesbehalve blij met de beslissingen van de clubbesturen. "Het laatste woord hierover is nog niet gezegd."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS