Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ook Westland krijgt dorpswethouders

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 12 januari 2020 13:22


In navolging van Midden-Delfland, krijgt ook Westland 'dorpswethouders'. Alle wethouders krijgen één of twee kernen toegewezen waarvoor zij de contactpersoon worden. Dat is te lezen in een evaluatie van de dorpsbezoeken van het college en de inloopspreekuren.

Het college van B en W vindt goed contact met en aandacht voor de kernen belangrijk en wil daarom de lijnen tussen inwoners en bestuur verkleinen. "Daartoe zal elke kern een eigen contactwethouder krijgen. De wethouders vervullen deze rol naast de eigen portefeuille."

Dat betekent ook dat de wethouders vanaf februari op elke derde maandag van de 'even' maanden een inloopspreekuur in een van hun kernen houden. De spreekuren in de 'oneven' maanden worden zoals voorheen gehouden in het gemeentehuis aan de Verdilaan.

De wethouders hebben de volgende kernen toegewezen gekregen:
Wethouder Gardien: De Lier en Maasdijk;
Wethouder Vreugdenhil: 's-Gravenzande en Heenweg;
Wethouder Van der Stee: Kwintsheul en Wateringen;
Wethouder Snijders: Monster en Ter Heijde;
Wethouder Varekamp: Naaldwijk;
Nieuwe wethouder: Honselersdijk en Poeldijk.

In de evaluatie is verder te lezen dat de maandelijkse bezoeken van het college nu eens in de twee maanden worden gehouden. Daarbij zal worden ingespeeld op de actualiteit.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS