Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ook Yvette Broch in Expeditie Robinson

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 14 augustus 2019 14:15

Foto: WOS Media


Oud-tophandbalster Yvette Broch doet het komende seizoen mee aan tv-programma Expeditie Robinson. De deelname van de Monsterse werd woensdagmiddag bevestigd tijdens een bekendmaking op station Utrecht Centraal. Een dag eerder werd op Instagram al een hint geplaatst: daar waren namelijk een handbal en hakken te zien.

Broch begon met handballen bij Quintus in Kwintsheul en bereikte via VOC, Alcobendas en Metz uiteindelijk de internationale top bij Györ in Hongarije. Met die club won ze onder meer de Champions League. Als international won ze zilver en brons op het WK en zilver op het EK. Vorig jaar zette ze een punt achter haar carrière, omdat haar lichaam naar eigen zeggen gesloopt was.

Voordat Broch de top bereikte, had ze ook een korte modellencarrière. In 2008 werd ze tweede in het programma Holland's Next Topmodel.

Afgelopen weekeinde werd al duidelijk dat ook zangeres Shary-An Nivillac meedoet aan Expeditie Robinson. Ook zij is afkomstig uit Monster.

Expeditie Robinson is vanaf zondagavond 1 september om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Volg live de onthulling van 6 nieuwe deelnemers aan Expeditie Robinson!

Geplaatst door Expeditie Robinson op Woensdag 14 augustus 2019

Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS