Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Op schoolreisje naar cruiseschip

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 20 juni 2019 08:06


Puck uit groep 4 van OBS De Driekleur in 's-Gravenzande heeft een bijzondere excursie voor haar hele klas georganiseerd. Al haar medeleerlingen mochten mee naar het werk van haar vader.

Niet naar een bloemen- of groentekas, maar naar een scheepswerf in Hardinxveld waar luxe cruiseschepen worden gebouwd voor de binnenvaart. De schepen zijn 145 meter lang en voorzien van restaurants, fitnessruimten, jacuzzi's en alles wat nodig is voor een heerlijke compleet verzorgde vakantie.

De vader van Puck werkt dagelijks op deze schepen en verzorgt het interieur. De klas van Puck werd vorstelijk ontvangen door de kapitein en zijn crew. Ze kregen een rondleiding op het schip en mochten diverse beroepen uitvoeren. Zo gingen ze aan de slag in de keuken, vouwden ze servetten en mochten een cocktail maken in de cocktailbar.

Binnenkort zijn ook andere kinderen aan de beurt voor een trip. Maar het zal lastig worden om dit bezoek te overtreffen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS