Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Op zoek naar mooiste 'nieuwe' gebouw

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 15 januari 2020 15:10

Foto: De trofee behorend bij de Adriaan Dessing Prijs


Wat is het mooiste bouwwerk dat in de afgelopen twintig jaar in de regio Westland tot stand is gekomen? Dat is de inzet van de Adriaan Dessing Prijs 2020, de architectuurprijs voor Westland en Midden-Delfland.

Deze prijs wordt voor de tweede maal uitgereikt. De eerste onderscheiding is afgelopen jaar postuum toegekend aan Adriaan Dessing (1883-1948), een zeer bekende Naaldwijkse architect uit de jaren dertig.

De aanmelding staat open tot uiterlijk 28 februari a.s. en is bedoeld voor alle bouwwerken die deze eeuw zijn ontworpen, gerealiseerd en in gebruik genomen. Behalve naar de schoonheid van het pand, kijkt de jury met name ook naar de inpassing van het gebouw in haar omgeving: past het gebouw daar waar het is gebouwd.

De prijs omvat een geldbedrag van 1.000 euro, een oorkonde en een beeldje. Deze zullen worden uitgereikt tijdens het Woonevent Westland op zaterdag 18 april. Verdere informatie is te vinden op de website www.adriaandessingprijs.com


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS