Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Opbouw strandtenten begonnen op Westlandse stranden

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zaterdag 2 maart 2019 09:46

Foto: Regio15


Het is de komende tijd iets drukker op de Westlandse stranden. Niet vanwege het weer, maar omdat de opbouw van de strandtenten weer is begonnen. Sinds 1 maart mogen de ondernemers weer los.

Op het strand van 's-Gravenzande reden de vrachtwagens zaterdagochtend af en aan om de benodigde spullen te brengen. Vanwege de storm die verwacht wordt vanaf de nacht van zondag op maandag, moeten de ondernemers opschieten om voor die tijd het dak erop te krijgen.

Op naburige stranden, zoals dat van Scheveningen staan de meeste tenten al, maar in Westland moesten de uitbaters nog even wachten. Wie denkt dat de ondernemers voor die tijd stil zaten, heeft het mis. Zo was bijvoorbeeld Mark Berkhout van Elements Beach de afgelopen tijd in een loods in Honselersdijk te vinden, om onder meer een nieuw paviljoendak in elkaar te zetten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS