Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Opening Brownies&Downies in 's-Gravenzande uitgesteld

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 13 december 2018 11:16

Foto: WOS Media 1


De opening van een vestiging van Brownies&Downies in 's-Gravenzande is tot zeker medio 2019 uitgesteld. De zaak zou in augustus of september openen in het monumentale Schoenmakershuisje aan het Marktplein, maar dat blijkt onhaalbaar.

Toch is er goed nieuws voor onderneemster Samantha Smits, want haar restaurant zal worden gevestigd in nieuwbouw aan de Graaf Willem II-straat iets verderop.

In het Schoenmakershuisje mogen niet enkele noodzakelijke doorgangen en doorkijken in muren worden gemaakt. "Je kunt het restaurant niet in drie min of meer losse delen exploiteren", zegt Smits. Daarom wordt uitgeweken naar de nieuwbouw.

Bij Brownies en Downies werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is een internationale keten met tientallen vestigingen in Nederland, en ook in België en in Zuid-Afrika. Binnenkort wordt 's-Gravenzande dus aan dat rijtje toegevoegd. De eerste gesprekken met het bijzondere personeel en hun begeleiders zijn al gevoerd. Er is zelfs al een vaste kok aangenomen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS