Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Opnieuw bestuurscrisis Dorpsvereniging Ter Heijde

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: dinsdag 23 oktober 2018 09:55


Drie jaar na de crisis binnen Dorpsvereniging Ter Heijde aan Zee, luidt de voorzitter opnieuw de noodklok. Als niemand zich meldt voor de functies van voorzitter en secretaris, heft de 62 jaar oude vereniging zich op. Dan komt er ook een einde aan het dorpsfeest van Ter Heijde.

Na 33 jaar voorzitterschap gaf Aart Maat in 2016 de hamer door aan Marga van der Lans, maar zij stopt volgend jaar maart. Ook de functie van secretaris is vacant. Zonder voorzitter en secretaris kan het bestuur niet verder. Het bestuur geeft dan zijn verantwoording terug aan de 800 leden en heeft dan geen mandaat meer, dan moet de vereniging zich opheffen. 

"Sta op, meld u aan zodat de vereniging niet ten onder hoeft te gaan", schrijft het huidige bestuur in een noodkreet. Wie de vereniging wil helpen, kan mailen naar voorzitter@dorpsverenigingterheijde.nl. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS