Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Opnieuw boeren uit regio naar Den Haag voor demonstratie

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: woensdag 13 november 2019 10:57

Foto: Regio15


Opnieuw zijn boeren uit de regio naar Den Haag vertrokken om te demonstreren voor een soepeler stikstofbeleid. Een aantal van die boeren, met giertanks, werd woensdagochtend aangehouden bij de afrit van de A4 in Den Hoorn.

De boeren mochten vervolgens wel doorrijden richting het Catshuis, waar een aantal boeren en afgevaardigden van landbouworganisaties een gesprek gaan voeren met minister-president Mark Rutte en landbouwminister Carola Schouten. Op de Westlandse tractors waren protestborden te lezen met teksten als: 'geen eten zonder koeienscheten' en 'schijt aan de regels'. 


Een maand geleden waren er ook al boerenprotesten. Toen vertrokken er ongeveer 55 trekkers uit Westland en Midden-Delfland naar de Hofstad om daar te demonstreren. Destijds moesten de giertanks van de politie worden afgekoppeld.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS