Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Opnieuw corso-tribune voor gemeentehuis

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 29 juli 2019 08:04

Foto: RIchard Vroom


Voor het derde jaar op rij kun je het Varend Corso vanaf een tribune bekijken. De gemeente Midden-Delfland plaatst voor het gemeentehuis van Schipluiden een tribune, waar de boten zondag langskomen.

Burgemeester Arnoud Rodenburg fungeert als speaker en zal de boten voorzien van commentaar. De varende stoet wordt rond 13.00 uur in Schipluiden verwacht. De toegang voor de tribune is gratis, maar je moet wel op tijd zijn. 

Het Varend Corso gaat vrijdag van start met de Rijnmonddag. Dan varen de boten helemaal door tot aan de Monstersche Sluis. Zaterdag is het traditiegetrouw Westlanddag en op zondag staat de Delflanddag op het programma. Het thema dit jaar is WOW!

Deze week is in het WOS Nieuws een serie te zien over het Varend Corso, met maandagavond aandacht voor de ontstaansgeschiedenis van het evenement. Alle zomerseries kun je online terugzien


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS