Screenshot YouTube

Opnieuw verlies voor Quintus in BeNeLeague

De handbalheren van Wematrans/Quintus die uitkomen in de BeNeLeague hebben zaterdagavond niet kunnen winnen van Herpertz BEVO uit Panningen. De wedstrijd in de Eekhouthal in Kwintsheul eindigde in 28-41.

De wedstrijd startte gelijkwaardig, na vijftien minuten spelen stond er 7-7 op het scorebord. Daarna liep BEVO uit. De Heulenaren zaten de rest van de eerst helft dicht op de huis van de Panningers en zorgden voor een ruststand van 15-18. Na de thee trok BEVO direct fel van leer. Met nog 10 minuten op de klok was de score 25-35, maar dat was voor de Limburgers nog niet genoeg. Het team bleef scoren tot bij 28-41 het eindsignaal klonk. Vorige week behaalde Quintus de eerste winst dit seizoen. Met dit verlies staat het team weer onderaan in de competitie.

Handbalvrouwen

In Sporthal 't Zijveld in 't Veld kwamen de Quintus-handbaldames zaterdagavond uit tegen JuRo Unirek/VZV. De teams speelden op hetzelfde niveau, toch stond VZV vrijwel continu voor. Ruststand was 16-15. Na 45 minuten stond er 19-20 op het scorebord en leek er een kwartje te vallen bij de Heulse dames. In tien minuten zorgden ze dat de stand veranderde naar 22-29, wat ook de eindstand werd.