Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Opnieuw winst ODO, Maassluis en Ondo

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 1 december 2019 09:37

Foto: Sjoerd de Vos


Tweedeklassers ckc Maassluis, ODO en Ondo zijn het nieuwe zaalkorfbalseizoen goed begonnen. De drie verenigingen wonnen zaterdag voor de tweede week op rij.

In Maasland speelden ODO en Twist een spannende wedstrijd. De spelers van het Vlaardingse Twist kregen veel kansen, maar wisten die niet te benutten. ODO ging daarentegen veel efficiënter met de kansen om. Dat resulteerde in een 9-8 ruststand. Na rust kwamen de gasten nog wel op voorsprong (11-12), maar die poetste ODO in een ijzersterke slotfase weg: 16-13.

Competitiegenoot ckc Maassluis was eveneens succesvol. Tegen Wion stond het na 18 minuten spelen 4-4, maar daarna nam de thuisploeg afstand, met een 13-6 ruststand als resultaat. In de tweede helft scoorden beide ploegen nog tien keer: 23-16.

In Bodegraven boekte Ondo uit 's-Gravenzande een 15-24 zege op Vriendenschaar.

Alle uitslagen:
Overgangsklasse D
Vriendenschaar - Valto 27-14

Tweede klasse F
Maassluis - Wion 23-16
ODO - Twist 16-13

Tweede klasse I
Vriendenschaar - Ondo 15-24

Derde klasse F
Luno - Dijkvogels 24-12


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS