Archief

Opnieuw zoeken naar tijdstip extra raadsvergadering

Het is voor de Westlandse gemeenteraad nog een hele puzzel om een geschikt tijdstip te vinden voor de extra vergadering over de woonsituatie van wethouder Snijders. Die vergadering zou worden gehouden op woensdagavond 7 november, maar die datum blijkt bij nader inzien geblokkeerd te zijn in het vergaderschema.

In de jaarkalender van de gemeenteraad is een aantal perioden (schoolvakanties) en bijzondere dagen geblokkeerd. Dat geldt bijvoorbeeld voor Sinterklaas, maar ook - ten bate van de LPF - voor de sterfdag van Pim Fortuijn. Op de eerste woensdag van november is er de christelijke viering van de Dankdag voor Gewas en Arbeid.

Maandag komen de fractievoorzitters bijeen om een tijdstip te vinden. Oorspronkelijk wilden de oppositiepartijen de extra raadsvergadering maandagavond houden, vooral ook omdat dinsdagmiddag de begrotingsbehandeling op het programma staat. Echter, maandagavond is de burgemeester afwezig wegens andere verplichtingen, waardoor zij ook niet aanwezig is bij het inloopspreekuur voor burgers.

Categorieen:
Westland Politiek