Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Oproep van politie: 'wie maakt leukste hondenfoto?'

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 13 november 2017 09:20

Foto: Facebook politiebureau Westland


Nu de dagen korter worden neemt het aantal woninginbraken toe. Omdat hondenbezitters regelmatig met hun viervoeter door de wijk lopen, weten zij als geen ander wat een afwijkende of verdachte situatie is. Om die reden start de politie een fotowedstrijd.

Veel verdachten van woninginbraken worden na een melding van een buurtbewoner door de politie aangehouden. "Dat willen we onder hondenbezitters nog meer stimuleren met de slogan: 'Ik speur mee en bel 1 1 2'", schrijft de politie van Westland op Facebook.

Daarom is er een fotowedstrijd. "Maak een foto met uw hond in uw wijk, plaats deze met uw woonplaats onder dit bericht en verdien misschien een leuke halsband met politiepenning. Onder de leukste en mooiste foto's verdelen wij aan aantal van deze halsbanden". 


De hondenbezitters moeten in de gemeente Westland of Midden-Delfland wonen en de foto moet vóór 20 november zijn geplaatst. De oproep is niet aan dovemansoren gericht, want op de Facebookpagina van de politie staan al tientallen foto's. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS