Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Opstartproblemen bij enquête over PBD inzamelen

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 26 februari 2020 08:12


Inwoners van Westland die het afgelopen weekend de enquête over het inzamelen van afval hebben ingevuld, konden dat door een foute instelling meerdere keren doen. Of dat ook gebeurd is, is niet bekend.

De storing is inmiddels verholpen. De gemeente Westland wil weten op welke manier haar inwoners afval willen scheiden. Daarom hebben Westlanders een enquête ontvangen en kunnen ze daarin aangeven op welke manier ze het afval willen scheiden. De enquête kan worden ingevuld via internet.

De uitkomsten van de enquête worden gebruikt om erachter te komen hoeveel minicontainers er voor plastic, blik en drinkpakken nodig zijn. Ieder huishouden krijgt vanaf het najaar een extra minicontainer aangeboden. Westlanders die op een andere manier het afval willen scheiden, kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een plastic zak. Deze zak kan worden weggebracht naar een inzamelpunt of wordt door de gemeente met regelmaat opgehaald. De enquête kan tot en met zaterdag 7 maart worden ingevuld via de site van de gemeente Westland.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS