Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Oranjevereniging dreigt na 72 jaar te stoppen

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: donderdag 6 februari 2020 14:26

Foto: Archief


De Oranjevereniging van 's-Gravenzande dreigt na 72 jaar ter ziele te gaan. Het huidige bestuur stopt na bijna 13 jaar met het organiseren van evenementen zoals Koningsdag en 4 en 5 mei. Dit jaar zetten de bestuurders zich voor de laatste keer in. Wel hopen ze dat mogelijke opvolgers zich aanmelden.

Anita Cakir kijkt terug op de mooie jaren. "Het is mooi om te zien dat je aan het eind van de dag voor jong en oud een hele leuke dag hebt neergezet." Ook voorzitter Cora van der Heide vond het geen straf om bestuurslid te zijn. "Als zo'n dag is afgelopen ben je voldaan en trots."

De dames hopen dat de Oranjevereniging in 2021 ook nog bestaat. "Ik denk dat mensen staan te dringen als dit bekend wordt, want het is heel leuk om te doen", weet Van der Heide. Daarnaast is de Oranjevereniging financieel gezond; er zijn veel sponsors en ze krijgt subsidie van de gemeente Westland. Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar johanencoravdheide@planet.nl.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS