Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Organisatie Spektakel begint al in januari

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: woensdag 24 juli 2019 19:00


In het organiseren van een Maasdijks Zomerspektakel gaat nogal wat tijd zitten. In januari begint het comité al met het bedenken van het programma in de zomer. Zo ook Ferry van der Ende, die al zes jaar onderdeel is van het Spektakel-comité en daarvoor als kleine jongen hielp met bekertjes ophalen en hekken sjouwen.

"Het is één grote familie, die hier rondloopt" zegt hij over het publiek van het zomerfeest, "dat maakt het voor mij ook leuk om in de organisatie te gaan." Naast de organisatie zijn er ook veel vrijwilligers die helpen voor en tijdens het feest: "Er zijn 77 jongens en meiden die een week van tevoren vrij nemen om alles op te bouwen. Daarnaast is er ook nog bar- en kassapersoneel, alles bij elkaar opgeteld zijn er zo'n 200 tot 300 vrijwilligers."


Aan mensen die komende dagen het Spektakel gaan bezoeken wil Van der Ende het volgende kwijt: "Geniet van het Spektakel. Maar geniet ook van het zonnetje, er wordt mooi weer voorspeld dus drink voldoende water, smeer je in en let op elkaar."

In een nieuwe zomerserie trekken wij vanaf deze week door de regio. Elke week in de zomervakantie heeft een eigen thema. Deze week zijn we bij het Zomerspektakel Maasdijk. Donderdag is er aandacht voor Miss Maasdijk.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS