Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Oud en Nieuw in Midden-Delfland: NYE Maasland wordt een blijvertje

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: donderdag 28 december 2017 17:55

Foto: stockfoto Signbiblio


Maasland kent al Sport en Spel, het Hometown festival en MovemberFest, en als het aan Vivian van den Berg ligt, komt NYE Maasland voortaan ook in dat rijtje te staan. In sporthal De Hofstede is het tijdens de jaarwisseling één groot feest. NYE Maasland moet een blijvertje worden.

Vivian heeft er zin in. Met vijf anderen organiseert zij het Oud en Nieuw feest, dat oudjaarsavond om 22.00 uur begint en tot 04.00 uur doorgaat. "Tot twaalven is het een borrel-idee, daarna barst het écht los en komen er verschillende dj's", zegt ze.

We moeten helemaal terug naar 2002, toen werd in de Hofstede voor het laatst een groot Oud en Nieuw feest georganiseerd. De behoefte leeft in Maasland, weet mede-organisator Duncan Biesheuvel. "Je ziet veel huisfeestjes, maar iets centraals waar je iedereen uit het dorp tegenkomt, is er niet".

New Years Eve Maasland is er voor iedereen vanaf 18 jaar, een beetje vergelijkbaar met de doelgroep van het jaarlijkse zomerfeest Sport en Spel. Stichting ProMaa, die is opgericht om de leefbaarheid in Maasland te vergroten, is ook bij de organisatie betrokken, en ziet veel toekomst in het evenement. Het feest in de Hofstede moet dan ook een jaarlijks iets worden.


Er zijn nog kaarten beschikbaar. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Banner Evides
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS