Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Oude waterbunker in Hoek van Holland wordt deels gesloopt

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zaterdag 21 maart 2020 12:39


De oude waterbunker die tijdens de voorbereidingswerkzaamheden voor de verlenging van de Hoekse Lijn is aangetroffen, wordt gedeeltelijk afgebroken. "Helaas kunnen wij het waterbassin nabij de Strandweg niet handhaven omdat deze in de weg ligt voor de realisatie van de voorbelasting voor de metrobaan", zo laat het projectteam Metro aan Zee weten.

De sloopwerkzaamheden zijn gepland vanaf maandag 23 tot en met vrijdag 27 maart. Het sloopwerk wordt uitgevoerd tussen 8.00 uur en 17.00 uur. De sloopwerkzaamheden leveren waarschijnlijk wat geluidoverlast op. Aan de bouwhekken worden doeken opgehangen om wegspattend grind naar omgeving te voorkomen.

Na het slopen van het waterbassin wordt de voorbelasting op die positie nog verder geprofileerd en zal lokaal zandtransport benodigd zijn.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS