Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ouders op de vuist bij voetbalwedstrijd van spelers onder elf jaar

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 12 oktober 2019 14:52

Foto: 112 Midden Delfland


Tijdens een voetbalwedstrijd tussen twee jeugdteams zijn zaterdagmorgen twee Maassluise vaders met elkaar op de vuist gegaan. Dat gebeurde bij een wedstrijd tussen JO11-teams van MVV'27 en Excelsior Maassluis, die gespeeld werd in Maasland.

De politie is aanwezig geweest om de boel te sussen. Een paar ouders van de Maaslandse club probeerden tussen de vechtende Maassluizers te komen, maar kregen ook klappen en bedreigingen van een agressieve ouder. Meerdere kinderen van de teams gingen huilend naar de kleedkamer en zijn erg geschrokken. Er is aangifte gedaan bij de politie.

Namens Excelsior Maassluis distantieert voorzitter Gert-Jan Bunt zich volledig van dit geweld. "Onze club tolereert geen geweld op of naast het voetbalveld. Dit past niet bij onze vereniging. Wij gaan in gesprek met de betrokkenen en zullen indien nodig passende maatregelen treffen", verklaart Bunt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS