Archief

Overval met link Coldenhove in Opsporing Verzocht

De overval van begin vorig jaar op een supermarkt in Schiedam, zit dinsdagavond in de uitzending van Opsporing Verzocht. De zaak heeft ook link met onze regio, want twee gegijzelde medewerkers zijn op Coldenhove uit een auto gezet.

Het is maandagavond 22 januari 2018, als twee manen met bivakmutsen een supermarkt aan de Monseigneur Nolenslaan in Schiedam overvallen. Op dat moment zijn er vier medewerkers in de zaak.

De vier worden gedwongen naar een kantoortje te gaan. Daar worden zij bedreigd en bestolen. Daarna vluchten de twee overvallers, en nemen zij twee medewerkers mee. Zij vluchtten met de auto van één van de medewerkers, die ook nog zelf moest rijden. Dit betrof een witte Volkswagen Polo.

Op bedrijventerrein Coldenhove in Maasland worden de gijzelaars uit de auto gezet. Vanaf daar ontbreekt van de overvallers elk spoor. Ook de auto blijft op Coldenhove achter. De politie heeft de zaak in onderzoek en kan de hulp van publiek goed gebruiken. Daarom zit de overval dinsdagavond in Opsporing Verzocht, vanaf 20.30 uur op NPO1.

Vragen van de politie:

  • Misschien is iemand die avond iets bijzonders opgevallen in de buurt van de Mgr. Nolenslaan, de Colijnstraat of in de buurt van de Gaagweg (terrein Coldenhove) in Maasland.
  • Wie heeft bijzonderheden gezien voorafgaand, tijdens en na deze overval?
  • Wie herkent de daders in beeld?
  • Wie herkent de rugtas, in combinatie met de kleding en de daders?
  • Wie heeft de witte auto rond dit tijdstip in de omgeving van de Colijnstraat (achterzijde Lidl) gezien?
  • Als iemand camerabeelden heeft, met name van het industrieterrein Coldenhove of heeft iemand andere informatie die behulpzaam kan zijn bij deze zaak neem dan met ons contact op, op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.



Eerder was de zaak te zien in Bureau Rijnmond van RTV Rijnmond:

Categorieen:
Maasland Maassluis 112