Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Overvaller Primera blijft vastzitten

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 4 oktober 2019 12:44

Foto: Boudewijn Vermeer 1


De 21-jarige Maassluizer die halverwege vorige maand is aangehouden voor een gewapende overval op de Primera aan de Zuidvliet in zijn woonplaats, blijft nog zeker drie maanden vastzitten. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Rotterdam besloten.

De overvaller liep op maandag 16 september rond 10.30 uur de winkel binnen, waar hij de medewerksters met een vuurwapen bedreigde en geld eiste. Met één van de personeelsleden ging de man zelfs in gevecht. Ook gaf hij een bejaarde klant een klap met het pistool. Uiteindelijk nam de overvaller enkele sieraden mee.

Een buurtbewoner zei vlak na de overval tegen de WOS dat de man die nu vast zit, dezelfde persoon is die in december ook al een overval op deze winkel pleegde. Een woordvoerster van het Openbaar Ministerie in Rotterdam, belast met het onderzoek naar de verdachte, zegt dat daar nog geen duidelijkheid over is.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS