Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Overvaller Primera Maassluis langer vast

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 20 september 2019 16:23

Foto: Boudewijn Vermeer


De 21-jarige Maassluizer die dinsdag is aangehouden voor een gewapende overval op de Primera aan de Zuidvliet in zijn woonplaats, blijft nog zeker veertien dagen in voorlopige hechtenis. Dat heeft de rechter-commissaris in Rotterdam besloten.

De overvaller liep afgelopen maandag rond 10.30 uur de winkel binnen, waar hij de medewerksters met een vuurwapen bedreigde en geld eiste. Met één van de personeelsleden ging de man zelfs in gevecht. Ook gaf hij een bejaarde klant een klap met het pistool. Uiteindelijk nam de overvaller enkele sieraden mee.

Een buurtbewoner zei eerder deze week tegen de WOS dat de man die nu vast zit, dezelfde persoon is die in december ook al een overval op deze winkel pleegde. Een woordvoerster van het Openbaar Ministerie in Rotterdam, belast met het onderzoek naar de verdachte, kan daar nog niets over zeggen. Tijdens het onderzoek komt daar mogelijk meer duidelijkheid over.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS