Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Overweg Julianalaan Maassluis dit weekend dicht

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 23 januari 2019 11:36

Foto: Google streetview


De spoorwegovergang tussen de Julianalaan en de Vlaardingsedijk in Maassluis is dit weekend afgesloten voor al het verkeer. Het projectbureau Hoekse Lijn wil een groot deel van de overgang, inclusief het spoor daar, vervangen vanwege roestvorming.

Het vervangend busvervoer van de Hoekse Lijn dat normaal gesproken gebruik maakt van de overgang zal in plaats daarvan al bij de de overgang aan het Havenplein de oversteek maken en vervolgens over het bedrijfsterrein van buizenbedrijf Conline rijden. Fietsverkeer kan gebruik maken van het fietspad langs Het Scheur en overig verkeer zal flink moeten omrijden (via Vlaardingen).

De afsluiting start zaterdagochtend 07.00 uur en duurt naar alle waarschijnlijkheid tot zondagavond 20.00 uur. In de avonduren wordt wel gewerkt, maar niet in de nacht.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS