Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Pas eind dit jaar duidelijkheid over oplossingen leegstand

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 23 augustus 2019 12:03

Foto: Archief WOS Media


Het Westlandse college van B en W spreekt pas in het laatste kwartaal van dit jaar over de leegstand van winkelpanden in de gemeente. Dat laat een woordvoerster van de gemeente desgevraagd weten aan WOS Media. Het onderzoek naar de leegstand is al sinds begin juli afgerond.

Na een oproep van MKB Westland begon makelaar Edwin Markus uit Barendrecht begin februari als vastgoeddeskundige in opdracht van de gemeente Westland. In die rol bekeek hij waarom leegstaande winkelpanden niet worden verhuurd en welke oplossingen daarvoor mogelijk zijn. Markus zegt tegen de WOS dat zijn opdracht op 1 juli is 'afgerond' en dat hij de adviezen heeft aangeboden aan de gemeente. Die moet daarover een beslissing nemen.

Wat de uitkomsten van het onderzoek van de vastgoeddeskundige zijn, kan de woordvoerster niet zeggen. "Het college is opdrachtgever voor het onderzoek en wordt als eerste geïnformeerd." Pas aan het einde van dit jaar komt dus meer duidelijkheid.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS