Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

PBO Ondernemers: Jan Batist

Als directeur/eigenaar van enkele bedrijven en actief in vastgoed, maar tegelijkertijd geen enkele verbintenis met de Westlandse economie, vind ik het elke dag weer fantastisch in deze streek gevestigd te zijn met mijn bedrijfsactiviteiten en te wonen in Naaldwijk, waar ik ook geboren en getogen ben. De kijk die ik als ondernemer heb, zonder enig verband met tuinbouw of andere daaraan verbonden activiteiten, maakt dat ik objectief naar de ondernemers in het Westland kan kijken.

In het verleden heb ik meerdere bestuursfuncties vervuld, o.a. bij VNO/NCW en bij de Maaslandse ondernemers, steeds vanuit de belangstelling voor het bedrijfsleven in het Westland.

Bij het PBO van de WOS let ik op alle zaken met betrekking tot hetgeen ondernemers bezighoudt. Het is belangrijk dat ook bij een zender als de WOS de onderwerpen die ondernemers raken, op welk gebied dan ook, op de juiste manier aan de orde komen. In die functie zie ik er op toe, dat ondernemers en alles daar omheen voldoende in de programma’s terugkomen.

Jan Batist


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS